no teď nevím, jak to brát... jestli tedy tak, že to je špatně že jsem to sem dal?
O čem jsou tedy fóra? Někdo dá mapu, někdo hlas, někdo soft, někdo radary, je to apriori špatně? Je hlas do navigace malichernost? Mě je to vcelku jedno, dal jsem to na pár fór protože je to novinka a vím, že spousta lidí chtěla alternativu za Miloslava. Mezitím vzniklo několik celkem kvalitních alternativ a teď, když přišla Tereza, dal jsem to jako novinku na několik fór.
Je fakt, že pouze tady se mi dostalo informace, že je to malichernost. Tím (a vidím že jsi moderátor) vlastně popíráš základní princip fóra, které moderuješ... na ostatních fórech jsem se ještě nesetkal s tím, že za sdílení nějakého doplňku se dostane dotyčnému informace, že jde o malichernost... Inu, myslel jsem, že fóra jsou o sdílení informací a souborů navzájem. Naštěstí je fór takové množství...
Co se týká obecně softu Tomtom, tak hlas je opravdu až někde na chvostu, lidi chtějí hlavně soft, pak mapy, nějakej ten radar, že... ale - spousta lidí si právě hlas vybírá pozorně, protože je dost ke vzteku, když máš poslouchat na dlouhé cestě hlas, který Ti leze na nervy. Proto si myslím, že
je užitečné nabídnout další alternativu. Pokud to vezmeš takhle, třeba Ti to už nepřijde jako malichernost. Ostatně, nevím, proč mi dáváš najevo zbytečnost mého příspěvku jen proto, že hlasy do navigace považuješ za malichernost. Buď si jistej, že spoustě lidí to rozšíří možnost výběru... což nevidím jako malichernost
Nic ve zlým, ale přišlo mi to zbytečný. Kdybys radši napsal, jak se Ti zamlouvá ten novej hlas, informační hodnota Tvého příspěvku by byla o mnoho větší... Peace, bye.
P.S. A pro ty, kteří to nepovažujou za malichernost, přidávám
hlas Pavla Lišky upravený pro tomtom:- Kód: Vybrat vše
Stahujte z Rapidshare, Share-Rapid a HotFile za jednu SMSku ! Klikni a získej 90 MB kreditu zdarma ! Jen registrovaní uživatelé můžou vidět tento text! Registrujte se, nebo se přihlaste na fórum.
pass:- Kód: Vybrat vše
Stahujte z Rapidshare, Share-Rapid a HotFile za jednu SMSku ! Klikni a získej 90 MB kreditu zdarma ! Jen registrovaní uživatelé můžou vidět tento text! Registrujte se, nebo se přihlaste na fórum.