- Kód: Vybrat vše
Stahujte z Rapidshare, Share-Rapid a HotFile za jednu SMSku ! Klikni a získej 90 MB kreditu zdarma ! Jen registrovaní uživatelé můžou vidět tento text! Registrujte se, nebo se přihlaste na fórum.
Komentáře uživatelů k filmu
profil / všechny komentáře uživatele
Lima
Ačkoliv věřím, že skutečnost byla ještě o dost horší, i tak tenhle film ukazuje s velikou dávkou syrovosti a mrazivé působivosti zobrazení nelidských životních podmínek vězňů ve stalinistických koncentračních lágrech - gulazích. Hlavní hrdina - britský archeolog, uvězněný bez zjevné příčiny (jak bylo ostatně v Sovětské říši zvykem) - se musí vypořádat nejen s perzekucí ze strany dozorců, kteří byli neomezenými pány nad životem a smrtí každého uvězněného, ale také bojuje o život s těmi nejhoršími kriminálníky a vrahy za strany vězňů. Jeho přerod z muže s vizáží salónního džentlmena ve vyhublého a okolními vlivy otřískaného mukla je úžasný. Je také čitelně ukázáno, že političtí, neprávem odsouzení vězni, byli v gulazích považováni za mnohem horší sortu lidí, než ti nejhorší vrazi a násilníci. Nechybí ani tragická love story hlavního hrdiny s táborskou ošetřovatelkou. Před několika lety uvedeno na ČT2, v případě opakování je tenhle působivý film jasnou volbou.
85%
Stahujte z Rapidshare, Share-Rapid a HotFile za jednu SMSku ! Klikni a získej 90 MB kreditu zdarma ! Jen registrovaní uživatelé můžou vidět tento text! Registrujte se, nebo se přihlaste na fórum.
87%
DVDrip
Jazyk: Ruský,EN
Kvalita:velmi dobrá...99.99%... viz moje screeny....další neuvedeno
Jinak film ukazuje krutost ruského režimu.....čuměl jsem....někdy jak puk...
Titulky jsem nesehnal...ale to vubec nevadi a myslim si ani vadit nebude....je to stazeno z ruskeho ......
Moje screeny